Työpukeutuminen hukassa

Luin artikkelin " Suomalaisten työpukeutuminen on nyt enemmän hukassa kuin 80-luvulla, väittävät asiantuntijat". Artikkeli käsittelee suomalaisten työpukeutumista nykypäivänä. Monikaan ei enää pukeudu töihin siististi. suomalaisten pukeutuminen töissä on jopa pahempi kuin 80-luvulla. Artikkelin mukaan työ ja vapaa-aika sekoittuvat liikaa. Homma on kuulemma "mennyt ihan mahdottomaksi".

Olen vähän hämilläni siitä, että suomalaisten työpukeutuminen on mennyt huonoon suuntaan. Omat vanhempani ja heidän työkaverit pukeutuvat aina siististi ja ovat edustavan näköisiä. En pystyisi itse pukeutua töihin kuin peikko. Olen pienestä asti ihaillut siisteissä puvuissa kulkevia aikuisia ajatellen, että heillä on hyvä työ. Se on yksinkertaisesti kunnioitettavaa, että aikuiset työssäkäyvät jaksavat panostaa päivittäin ulkonäköönsä.

Olen ehdottomasti sitä mieltä, että suomalaiset saisivat panostaa vähän enemmän. Suomella on kuitenkin aika paljon yhteyksiä ulkomaille, eikä asiakkaat varmaan saa hyvää kuvaa, jos itse myyjät ovat räsyisiä ja huonosti pukeutuneita. Saa toivoa, että ihmiset ryhdistäytyisivät hiukan työpukeutumisen suhteen. Siisti ensivaikutelma on hyväksi kaikin puolin. Asiakaspalvelija, joka olisi pukeutunut epäsiististi ja olisi räsyisen näköinen, ei tekisi minuun minkäänlaista vaikutusta ja saisi minut pettymään kyseiseen yritykseen. En varmaan ottaisi yhteyttä yritykseen enää toiste. Lyhyesti ja ytimekkäästi, siisti pukeutuminen luo siistin ensivaikutelman.

Kommentit

Suositut tekstit